Ik ben Tamara van Boxel, 33 jaar en woon met mijn 3 konijnen in Etten-Leur.

In 2009 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk, niveau 4 afgerond. En in 2013 heb ik de PABO afgerond. Daarna heb ik nog mijn EHBO diploma gehaald. In 2020 heb ik mijn propedeuse Toegepaste Psychologie behaald.

Sinds 2007 werk ik in de kinderopvang bij Hopmarjanneke kinderopvang en entertainment. Dit deed ik in de weekenden naast mijn studies. Voor Hopmarjanneke werk ik in de kinderopvang op beurzen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Zo zetten we op iedere locatie een leuke sfeervolle kinderenopvang op. Waarbij we iedere keer weer leuke activiteiten aanbieden voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar.

Sinds 2009 ben ik jeugdleider bij schaakvereniging Staunton in Etten-Leur. Op de vrijdagavonden tijdens schoolweken komen kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 schaken bij de jeugdafdeling. Ik deel de partijen in via de computer. Ik begeleid de kinderen en geef ze schaakles. Ook organiseer ik ieder jaar een toernooi en ga ik met de kinderen mee naar andere toernooien.

Vanaf januari 2014 ben ik werkzaam als gastouder. Ik ben bij drie geweldige gezinnen aan te de slag gegaan. Ik ging naar de gezinnen toe. Daar paste ik op de kinderen, bracht ze naar school, deed het huishouden en kookte voor de kinderen. De kinderen bij deze gezinnen varieerde in de leeftijd van 0 tot 11 jaar.

Vanaf juli 2015 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in Etten-Leur (bij mij thuis).
Er is voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Ik heb heel veel (voor)leesboekjes in huis. Als gastouder ben ik ook lid van de bibliotheek in Etten-Leur. Ieder thema leen ik weer nieuwe boekjes die aansluiten bij het thema. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor iedere leeftijd. Ook ben ik als gastouder lid van de speel-o-theek in Etten-Leur. Zo kunnen we samen met de kinderen ook steeds iets anders lenen om mee te spelen. De kinderen kunnen in een aparte ruimte slapen in goedgekeurde kinderopvangbedden. Buiten heb ik een afgesloten tuin met hek/muur. En in mijn wijk zijn voldoende speelveldjes en ook de grote speeltuin “Twee Gebroeders”.
Ik vind het leuk om met kinderen (leerzame) spelletjes te doen. Veel buiten spelen/wandelen vind ik ook belangrijk.

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder in Etten-Leur met veel ervaring in de kinderenopvang? Dan ben ik de gastouder die u zoekt!